понедельник, 27 августа 2012 г.

Gustar 2012, editia III

S-a vorbit mult de acest festival, pacat sa nu il vezi.

A fot frumos, muzica care iti alina sufletul, bucate traditionale gustoase, obiecte lucrate manual traditional, care te readuce in atmosfera patriotica si reinstaureaza mindria de tara ta, de plaiul natal. Excursii organizate care iti arata frumosul tarii noastre, darurile naturii, care noi nu intotdeauna le pretuim, dar de care strainii ramin foarte impresionati. Probabil ca noi deja ne-am saturat de acelasi Orheiul vechi an de an. Trebuie sa incepem sa descoperim toata Moldova, caci Moldova noastra e frumoasa si blinda.
Am vizitat "Gustarul" si la editia precedenta. Sincer, imi pare rau ca noi nu ne putem dezvolta. In comparatie cu editia precedenta, doar a fost mai multa lume si muzica a fost mai frumoasa.
Problemele de baza au ramas, puncte de alimentatie mult prea putine pentru multimea care a vizitat festivalul. Daca a fost atit de mult mediatizat , organizatorii trebuiau sa fie mai pregatiti, Problema s-a repetat din editia precedenta, cind lafel erau rinduri imense de iti trecea gustul de toate.
La festival m-am pornit cu ghindul sa-mi iau ceva traditional obiect, din imbracaminte, obiecte decorative....dar sincer anul acesta nu prea am avut din ce sa aleg Pacat...


Sigur, cum sa ramina fara critica :)
Pacat ca nu am ramas peste noapte. A fost foarte frumos...
Oricum mie imi plac manifestatiile de genul acesta. Imi plac festivalurile, atmosfera deosebita, conditiile prielnice sa uiti de griji si probleme. Oricum, mi-a placut, si oricum voi merge si anul viitor. Imi place Gustar, si imi iubesc Moldova :)

apropo La multi ani, Moldova!


Комментариев нет:

Отправить комментарий